7 крадци са задържани по време на полицейска акция по противодействие

...
7 крадци са задържани по време на полицейска акция по противодействие
Коментари Харесай

Акция на полицията в Пазарджишко! Задържани са 7 апаши

7 крадци са задържани по време на полицейска акция по противопоставяне на битовата престъпност на територията на област Пазарджик. Извършителите са на възраст сред 13 и 82 години.
Прочетете още
В РУ-Пазарджик била получена тъжба от 39-годишна жена от Пазарджик, която се оплакала, че от подслон за кучета в пазарджишкото село Мало Конаре била осъществена кражба на ловно куче. При извършеното следствие от чиновници на бранш „ Криминална полиция “ при РУ- Пазарджик било открито, че създател на кражбата е 82 годишен мъж от Пазарджик.

 Отново криминалисти от полицейското ръководство в регионалния град са открили самоличността на гастрольор направил две домови обири. С помощта на техническо средство мъжът разрушил входните порти на два жилището в регионалния център. От там направил обири на сумата от 9200 лв. и златен накит с тегло към 14 грама. Екипи от бранш „ Криминална полиция “ открили, че неканеният посетител в действителност е 54-годишен мъж от софийското село Мировяне. Понастоящем той е арестуван на територията на друга регионална дирекция за осъществени от него сходни незаконни похищения.

Полицаи от РУ- Септември са задържали 32-годишен престъпно проявен мъж от септемврийското село Карабунар. Той откраднал сумата от 150 лв. от жилището на 82-годишна своя съселянка. Отново в РУ-Септември била подадена тъжба от 42-годишен мъж, притежател на вила в региона на Белово. От парцела му незнайни откраднали тонколона, мотор за моторна лодка, туристически котлон и няколко бутилки с алкохол. Полицаи от сектора в Белово открили, че причинителите са 38- годишен мъж от септември и негов 13-годишен съизвършител.

38-годишен гражданин на Велинград е изобличен от пазарджишки криминалисти за осъществена от него кражба в края на ноември на неголяма парична сума от лоби бар на хотел в Пазарджик. Криминалисти от РУ-Пещера пък заловили 35-годишен пещерец, който откраднал строителни материали, принадлежности, електрически апарат на готвене и облекла от жилището на 49-годишна жена. По всички случаи са формирани досъдебни производства или преписки.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР